Politica

Actualizat la data: 1  ianuarie 2019

 Angajamentul nostru față de tine

Cartigratis a creat această Politică de confidențialitate pentru a vă da încredere in timp ce vizitați și utilizați Serviciul nostrum,  să demonstram angajamentul nostru pentru o informare corecte  și pentru protecția datelor private. Dorim să explicăm clar daca colecatam careva in formații, cum  folosim acete informatii, cu cine le distribuim. Proiectăm toate produsele și serviciile noastre ținând cont de confidențialitatea dvs. Ne imbunatatim mereu metodele de securitate și depunem efort pentru a îmbunătăți siguranța informațiilor dvs. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea referitoare la actualizări și modificări ale politicii de confidențialitate, mai jos.

Acesta este motivul pentru care am scris această Politică de confidențialitate. Am încercat să-l scriem într-un limbaj simplu, cu minimă legalitate, astfel încât vă este ușor să înțelegeți. Dacă nu înțelegeți nici un aspect din Politica noastră de confidențialitate sau dacă aveți întrebări cu privire la ceva din Politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați [email protected]

 

Informații colectate de noi

4. Cum colectăm informații

Informații pe care alegeți să ni le oferiți

Utilizand și interacționand cu serviciile noastre, colectăm informațiile pe care alegeți să le transmiteți cu noi. De exemplu, majoritatea serviciilor noastre necesită să configurați un cont de bază, de aceea trebuie să colectăm câteva detalii importante despre dvs., cum ar fi: un nume de utilizator unic pe care îl alegeți, o parolă, o adresă de e-mail și data dvs. de naștere. Pentru a facilita accesul altora, vă putem solicita, de asemenea, să ne furnizați informații suplimentare care să fie vizibile public în serviciile noastre, de exemplu o poză de profil, un nume sau alte informații de identificare.

 

De asemenea, veți furniza orice informație pe care o trimiteți prin serviciile noastre, cum ar fi încărcări de posturi și comentarii. Rețineți că postările și comentariile pe care le încărcați pot fi văzute public și pot fi mereu salvate și copiate în afara serviciilor noastre. Vă rugăm să nu partajați conținut pe care nu l-ați dori să salveze sau să îl partajeze cineva.

 

Informații pe care le obținem atunci când folosiți serviciile noastre

Când utilizați serviciile noastre, colectăm informații despre ce servicii utilizați și cum le utilizați. De exemplu, este posibil să știm ce secțiune sau postare citiți, când o citiți și cum o citiți (desktop, browser mobil sau aplicație mobilă). Iată o explicație mai detaliată a informațiilor pe care le colectăm atunci când utilizați serviciile noastre:

Informații de utilizare Colectăm informații despre activitatea dvs. pe serviciile noastre, de exemplu modul în care le utilizați (de exemplu, data și ora în care v-ați autentificat, timpul petrecut în aplicație, funcțiile pe care le-ați utilizat). Cum interacționezi cu serviciile noastre, cum ar fi secțiunile în care te uiți, ce cauți, ce postări și comentarii încărci sau ce postări și comentarii ai notat sau notat.

Informatie despre dispozitiv. Colectăm informații de la și despre dispozitivul (dispozitivele) pe care le utilizați pentru a accesa serviciile noastre, inclusiv: informații hardware și software, cum ar fi adresa IP, ID-ul și tipul dispozitivului, ID-urile de publicitate, tipul browserului, versiunea și limba, sistemul de operare, informațiile despre dvs. conexiuni de rețea wireless și mobile, cum ar fi tipul dvs. de conexiune la rețea, paginile pe care le-ați vizitat înainte sau după ce ați vizitat site-ul nostru web sau utilizând serviciul nostru, paginile și conținutul vizualizat

 

Conținut pe care îl trimiteți. Colectăm conținutul pe care îl trimiteți la Servicii. Aceasta include postările și comentariile dvs., inclusiv schițele salvate, mesajele dvs. cu alți utilizatori (de exemplu, mesaje private, chaturi și modmail), precum și rapoartele și alte comunicări cu moderatorii și cu noi. Conținutul dvs. poate include text, link-uri, imagini, gif-uri și videoclipuri.

Aparat foto și fotografii. Unele dintre serviciile noastre ne solicită să colectăm imagini și alte informații din camera și fotografiile dispozitivului. De exemplu, nu veți putea încărca imagini sau videoclipuri de pe camera dvs., decât dacă vă putem accesa camera sau media media.

Acțiuni pe care le întreprindeți Colectăm informații despre acțiunile pe care le întreprindeți atunci când utilizați Serviciile. Aceasta include interacțiunile dvs. cu conținut, cum ar fi votarea, salvarea, ascunderea și raportarea. De asemenea, include interacțiunile tale cu alți utilizatori, cum ar fi urmărirea, prietenia și blocarea. Vă colectăm interacțiunile cu comunitățile, cum ar fi abonamentele dvs. sau starea de moderator.

Cartigratis folosește instrumentul Google Analytics Firebase pentru a efectua analize cu informații personale colectate de noi pentru a realiza analiza datelor. Orice informații personale (inclusiv identificatorii de aplicații) care sunt furnizate către Google vor face obiectul politicii de confidențialitate a Google, care se află aici: link.

 

Informații pe care le colectăm de la terți

 

Putem colecta informații de la filialele și terții noștri.

De exemplu: dacă utilizați contul Google sau Facebook pentru a vă înscrie sau a vă conecta la serviciile noastre, este posibil să primim informații astfel încât să puteți crea sau accesa contul Cartigratis.

 

5. Cum folosim informațiile

 

Motivul principal pentru care folosim informațiile dvs. este să vă oferim cele mai bune produse și servicii pe care le putem construi și îmbunătăți. În plus, folosim informațiile dvs. pentru a vă ajuta să vă păstrăm în siguranță și pentru a comunica cu dvs. Citiți mai departe pentru o explicație mai detaliată a diferitelor motive pentru care folosim informațiile dvs., împreună cu exemple practice, iată ce folosim aceste informații pentru:

 

Pentru a vă administra contul și a vă oferi serviciile noastre

Pentru a dezvolta, menține, îmbunătăți, livra și proteja produsele și serviciile noastre.

Monitorizați și analizați tendințele și utilizările produselor și serviciilor noastre.

Trimiteți-vă comunicări, inclusiv prin e-mail. Exemple includ utilizarea e-mailului pentru a răspunde la solicitările de asistență sau pentru a partaja informații despre produsele, serviciile și ofertele noastre promoționale pe care credem că le pot interesa.

Personalizați serviciile noastre arătându-vă conținut mai bun și mai relevant.

Îmbunătățirea și respectarea siguranței produselor și serviciilor noastre.

Verificați-vă identitatea și preveniți frauda sau orice altă activitate autorizată și ilegală.

Respectați Termenii și serviciile, Regulile comunitare și alte politici de utilizare.

 

6. Cum împărtășim informații

 

Scopul nostru este să vă oferim cele mai bune servicii pe care vi le putem oferi. Citiți mai multe pentru mai multe detalii despre modul în care se distribuie informațiile dvs.

 

Cu alți utilizatori ai Cartigratis. Este posibil să împărtășim informații cu utilizatorii altor Cartigratis. Exemplele includ:

Informații despre tine, cum ar fi numele, numele de utilizator și pozele de profil.

Informații pe care le încărcați, cum ar fi postări de imagine sau video.

Informații despre modul în care ați interacționat cu serviciile noastre, cum ar fi conținutul pe care l-ați memorat, comentariile pe care le postați și conținutul pe care l-ați notat și notat.

 

Cu toți utilizatorii Cartigratis și cu publicul larg. Este posibil să împărtășim informații cu toți utilizatorii Cartigratis, partenerii noștri de afaceri și publicul larg. Exemplele includ:

Informații publice precum numele, numele de utilizator și pozele de profil.

Trimiterile de conținut și conținutul salvat setate pentru a fi vizibile de toată lumea.

Când legea prevede acest lucru. Putem dezvălui informațiile dvs. dacă este rezonabil necesar: (i) să respecte un proces legal, cum ar fi un ordin judecătoresc, o citație sau un mandat de percheziție, o investigație guvernamentală / de aplicare a legii sau alte cerințe legale; (ii) în legătură cu eforturile de a investiga, a preveni sau a lua alte măsuri cu privire la activitatea ilegală, fraudă suspectată sau alte infracțiuni; sau (iii) pentru a proteja și apăra drepturile, proprietatea sau siguranța companiei noastre, a utilizatorilor noștri, a angajaților noștri sau a altora.

 

Pentru executarea drepturilor legale. De asemenea, putem împărtăși informații: (i) dacă divulgarea ne-ar atenua răspunderea în cadrul unui proces real sau amenințat; (ii) după caz, pentru a ne proteja drepturile și drepturile legale ale utilizatorilor, partenerilor de afaceri sau ale altor părți interesate și / sau pentru a respecta legislația aplicabilă; (iii) să punem în aplicare acordurile sau politicile noastre cu dvs.; și (iv) să investigheze, să prevină sau să ia alte măsuri în ceea ce privește activitatea ilegală, fraudă suspectată sau alte infracțiuni.

 

7. Cât timp vă păstrăm informațiile

 

Cartigratis  stochează informațiile, postările pe care le încărcați și comentariile pe care le încărcați pentru o perioadă de timp. De exemplu:

 

Stocăm informațiile de bază ale contului, inclusiv numele, numele de utilizator și adresa de e-mail până când ne solicitați să le ștergem

Stocăm informații despre locație pentru diferite perioade de timp, în funcție de cât de precis este și de ce servicii utilizați.

Colectăm și actualizăm în permanență informații despre lucrurile care vă plac sau nu vă place, astfel încât să vă putem oferi date mai relevante, anunțuri mai relevante și o experiență mai bună pentru utilizatori.

Dacă decideți să nu mai folosiți Cartigratis, ne puteți cere să vă ștergeți contul.

 

Este posibil să existe cerințe legale pentru stocarea datelor dvs. și este posibil să fie necesar să suspendăm acele practici de ștergere dacă primim un proces legal valabil sau solicităm să ne păstrăm conținutul respectiv sau dacă primim rapoarte de abuz sau alte condiții de încălcare a serviciilor. De asemenea, poate fi necesar să păstrăm anumite informații în rezervă pentru o perioadă limitată de timp, sau în conformitate cu cerințele legii.

 

8. CUM PROTECTĂM INFORMAȚIILE DVS.

 

Securitatea informațiilor dvs. personale este importantă pentru noi. Urmărim standardele general acceptate pentru a proteja informațiile personale transmise nouă, atât în ​​timpul transmiterii, cât și după primirea acestora. Informațiile contului dvs. sunt protejate de o parolă. Muncim din greu pentru a vă proteja de accesul neautorizat la sau alterarea, dezvăluirea sau distrugerea informațiilor dvs. personale. La fel ca în cazul tuturor companiilor de tehnologie, deși luăm măsuri pentru securizarea informațiilor dvs., nu promitem și nu trebuie să vă așteptați, că informațiile dvs. personale vor rămâne întotdeauna sigure. Ne monitorizăm regulat sistemele pentru posibile vulnerabilități și atacuri și revizuim periodic practicile noastre de colectare, stocare și procesare a informațiilor pentru a ne actualiza măsurile de securitate fizică, tehnică și organizațională. Putem suspenda utilizarea tuturor sau parțial a serviciilor fără o notificare prealabilă dacă suspectăm sau detectăm orice încălcare a securității. Dacă credeți că contul sau informațiile dvs. nu mai sunt sigure, vă rugăm să ne anunțați imediat la [email protected]

 

9. CÂND ÎNTREPRINDEREM INFORMAȚIILE DVS.

 

Vă păstrăm informațiile numai atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această politică, atât timp cât contul dvs. este activ sau cât este necesar pentru a vă furniza serviciile. Vom păstra și folosi informațiile dvs. în măsura necesară:

 

să respecte legea aplicabilă;

pentru a demonstra conformitatea noastră cu legea aplicabilă;

dacă există o problemă restantă, cerere sau dispută care ne solicită să păstrăm informațiile relevante până la rezolvarea acestora; sau

dacă informațiile trebuie păstrate pentru interesele noastre legitime de afaceri, cum ar fi aplicarea termenilor noștri sau prevenirea fraudei. De exemplu, este necesar să fie păstrate informații pentru a împiedica un utilizator căruia i s-a interzis pentru incidente de securitate să deschidă un cont nou.

Rețineți că, chiar dacă sistemele noastre sunt concepute pentru a efectua procese de ștergere a datelor conform orientărilor de mai sus, nu putem promite că toate datele vor fi șterse într-un interval de timp specific, datorită constrângerilor tehnice.

 

10. Drepturile utilizatorului

 

Aveți dreptul de a ști ce informații deținem despre dvs. și, în unele cazuri, de a vă comunica aceste informații. De asemenea, puteți solicita confirmarea noastră cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale sau nu.

Drepturile dvs. principale în temeiul legii în vigoare privind protecția datelor în legătură cu informațiile dvs. personale sunt următoarele:

 

dreptul de acces la orice informații furnizate de dvs.;

dreptul la rectificare;

dreptul la ștergere;

dreptul la restricționarea procesării;

dreptul de opoziție la prelucrare;

dreptul la portabilitatea datelor;

dreptul la plângere la o autoritate de supraveghere; și

dreptul de retragere a consimțământului (în măsura în care este aplicabil).

Vă oferim capacitatea de a exercita anumite alegeri și controale în legătură cu tratamentul nostru al informațiilor dvs. personale. În funcție de relația dvs. cu noi, pentru a vă exercita drepturile, contactați-ne la: info@ cartigratis.com. Ne rezervăm dreptul de a solicita dovezi rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă oferi aceste informații în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

11. PERMISII DE APARAT

 

Cartigratis are sisteme de permisiuni pentru anumite tipuri de date și notificări ale dispozitivului, cum ar fi aparatul foto și galeria foto, precum și notificări push. Dacă este cazul, puteți modifica setările de pe dispozitivul dvs., fie pentru a consimți, fie pentru a vă opune colectării informațiilor corespunzătoare sau afișării notificărilor corespunzătoare. Desigur, dacă faceți acest lucru, anumite servicii pot pierde funcționalitatea completă.

 

12. UNINSTALL

Vom păstra informațiile dvs. atât timp cât contul dvs. este activ sau dacă este necesar pentru a vă oferi servicii. Dacă doriți să vă anulați contul, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

 

13. PRIVACIA COPIILOR

 

Serviciile noastre sunt destinate publicului larg cu vârsta de peste 13 ani (sau peste 16 ani, dacă sunteți rezident în SEE). Nu colectăm în cunoștință de cauză informații de la copii cu vârsta sub 13 ani sau 16 ani în SEE. Dacă nu aveți peste 13 ani (sau 16 ani în SEE), atunci NU DESCĂRGAȚI SAU UTILIZAȚI SERVICIILE. Dacă credeți că este posibil să avem informații personale de la sau despre un copil cu vârsta sub 13 ani (sau peste 16 ani, dacă sunteți rezident în SEE), vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] și vă vom oferi prompt ștergeți informațiile personale

 

14. MODIFICĂRI DE POLITICĂ PRIVATIVĂ

 

Deoarece întotdeauna căutăm modalități inovatoare și noi de a vă ajuta să vă bucurați de serviciile noastre, această politică se poate schimba în timp. Modificările pot fi publicate în aplicația noastră, așa că vă rugăm să verificați acest lucru în mod regulat.

 

15. CUM SA NE CONTACT

   

Dacă doriți să trimiteți orice notificare în conformitate cu acești Termeni sau aveți întrebări cu privire la Serviciu, vă rugăm să ne contactați la adresa: [email protected].

 

FINALUL DOCUMENTULUI

© 2019 Cartigratis ® Toate drepturile rezervate.